Katy Perry (26) išče pomoč zakonskega terapevta

Njen mož Russel Brand pa je poljub svoje soigralke primerjal s čokoladno torto.

Objavljeno
10. februar 2011 12.52
Mo. S.
Mo. S.
Mnogi so jima napovedovali kratek zakon in zdaj je videti, da res ni več daleč od tega. Pevka Katy Perry (26) in njen mož, komik Russell Brand (35), imata namreč le po treh mesecih skupnega življenja že zakonske težave.

Pevka je menda povsem razočarana, ker svojega moškega ne vidi pogosto, saj ta že dlje časa v New Yorku snema film Arthur in večino časa preživi tam. Na drugi strani ZDA pa naj bi Katy iz obupa za pomoč že zaprosila zakonskega svetovalca.

Medsebojni spori so se začeli, ko je Russell na twitterju objavil fotografijo neprepoznavne žene, ki takrat na sebi ni imela niti grama ličila. Še bolj pa jo je razjezil njegov odnos do svoje soigralke Jennifer Garner. Seveda jo je kot igralko pohvalil, ko je njen poljub primerjal z okusom čokoladne torte, pa je bilo dovolj.

Oba s Katy sta prezaposlena s svojo kariero, zato se ne vidita pogosto, kar sta seveda vedela, še preden sta se poročila. On promovira svoje prihajajoče filme, ona pa se pripravlja na svetovno turnejo, ki se začne 20. februarja. Ali bosta uspešno rešila spore, pa bomo seveda še poročali.