Putin Naomi prepričeval, da ni nevaren frajer

Všeč so mu neustrašne študentke, ki so se zanj slekle za koledar.

Objavljeno
02. februar 2011 11.44
P. P.
P. P.
MOSKVA – Ruski premier Vladimir Putin (58) je v klepetu s supermodelom Naomi Campbell (40) sramežljivo ovrgel svoj imidž nevarnega frajerja rekoč, da je v Rusiji kup moških, ki so močnejši od njega. Je pa povedal, da se strogo drži vadbe, saj vsak dan plava in gre v telovadnico.

Ni hotel priznati, da je človek akcije, čeprav je znano, da od nekdaj neguje svoj imidž grobjana. Putin je povedal, da so nevarni pravzaprav motoristi, ki jih je srečal letos, in borci v ringu, ki jih rad gleda.

»Nisem jaz nevaren, ti fantje so nevarni,« je rekel. Dodal je, da borci, ki se tepejo z golimi rokami, zaslužijo veliko spoštovanje.
»No, to ni moj šport, jaz se od 14. leta ukvarjam z judom, a so te borbe zelo impresivne. Ti fantje so nevarni,« je rekel Putin.

Premier se je zahvalil tudi skupini študentk, ki so se oktobra, ko je imel rojstni dan, slekle za koledar. »Zelo so mi všeč ta dekleta, prečudovita so. Če pokažeš podporo nekomu, kot sem jaz, te bodo obtožili, da se prilizuješ. Dekleta s koledarja so bila hrabra, brez strahu,« je rekel Putin.

Naomi Campbell je ruskega premierja intervjuirala, ko je bila s fantom, ruskim milijonarjem, v Rusiji.