Prepir zaradi prepočasne postrežbe se je končal z ubojem

Indijci so se zaradi počasne postrežbe sprli z lastnikom lokala, ko mu je kuhar priskočil na pomoč, pa jih je dobil po glavi.

Objavljeno
06. julij 2012 15.18
Ba. P., Delo.si
Ba. P., Delo.si
Predolgo čakanje na hrano v restavraciji lahko res povzroči nervozo in jezo, a le redko kdo se odloči za tako drastičen ukrep kot se je skupina Indijcev - ubili so kuharja.

Po službi se je osmerica odpravila v bližnjo restavracijo, kjer so naročili tandoori piščanca in osem indijskih kruhkov roti ter odšli. Ker jih je kuhar videl oditi, ni začel s pripravo jedi, gostje pa so se kmalu vrnili in zahtevali hrano.

Lastnik restavracije jih je prosil naj počakajo še deset minut. Moški so spet odšli, ko so se po desetih minutah vrnili in naročilo še vedno ni bilo pripravljeno, pa se je med nezadovoljnimi gosti in lastnikom lokala vnel prepir.

Kuhar je to videl in delodajalcu priskočil na pomoč. Kljub temu je prepir prerasel v pretep in eden od osmerice je kuharja udaril z desko po glavi. Moški je začel hudo krvaveti in je kmalu izgubil zavest. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer pa je po nekaj dneh umrl.