Hamilton že z novo spremljevalko?

Po razhodu dirkača Lewisa Hamiltona z britansko zvezdnico Nicole Scherzinger britanski mediji že ugibajo o njegovi novi ljubezni.

Objavljeno
08. november 2011 16.27
Posodobljeno
08. november 2011 17.03
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

London - Le nekaj tednov za tem, ko so se britanski mediji razpisali o razhodu zvezdniškega para, dirkača formule 1 Lewisa Hamiltona in pevke Nicole Scherzinger, je rumeni tisk že poln novih vesti. Britanski paparazzi so namreč Hamiltona že ujeli z drugim dekletom, temnopolto lepotico Phreede Sharp, v družbi katere je minuli konec tedna zapuščal eno od londonskih diskotek. 

Hamilton še bil pred nekaj dnevi po razhodu z dolgoletno spremljevalko videti povsem izgubljen. »Prepričan sem, da vsi vedo, kako se počutim. Zelo težko je. A najpomembneje v tem trenutku je, da se moje življenje vrne nazaj v ustaljene tirnice,« je povedal svetovni prvak iz leta 2008.

Britanski dirkač je ob tem zanikal pisanje tabloidov in zatrdil, da sta s Shrapovo, reperko, ki si še utira pot na glasbeno sceno, le prijatelja. »Vse so spet narobe razumeli. Ta punca je moja prijateljica, zelo sva si blizu, kot sestra mi je. Zagotovo pa ni moje novo dekle,« je zapisal na twitterju.