Zakaj ženske privlačijo ženskarji?

Vedo, kako pihati na dušo, znajo biti pozorni in na moč šarmantni.

Objavljeno
05. november 2011 09.05
Posodobljeno
05. november 2011 14.30
M. F.
M. F.

Kako lahko pametna, lepa in sposobna dama pade v objem nekoga, ki jo vara na vsakem koraku? Prav takšna vprašanja si po razpadu »razmerja« postavlja sama, odgovora nanj pa ne pozna. Morda ga lahko ponudimo mi!

Ženskar zna izjemno dobro izbirati besede

In vedno najde prave. Zato je težko prepoznati njegov pravi obraz, ko ljubeče zatrjuje, da ste najlepši, najšarmantnejši in najpametnejši. Pove prav tisto, kar želite slišati, in vi mu prav radi verjamete.

Z drobnimi pozornostmi lahko vsako prepriča, da mu je mar

A če bi malce odprla oči bi morala priznati, da ga te male pozornosti prav nič ne stanejo.

Je odličen v postelji

Seveda, saj ima veliko izkušenj. In prav seks je tisti, s katero lahko omreži vsako, ki je pristala v njegovem objemu. Pa čeprav morda globoko v sebi celo ve, s kom ima opravka.

Največkrat so izjemno lepi

Čeprav večina žensk ve, da knjige ne gre soditi po platnicah, se rade pokažejo v družbi lepega, postavnega in zapeljivega moškega. Največje veselje pa jim zagotavljajo zavistni pogledi drugih.

Znajo potolažiti osamljene

Vse prijateljice so v zvezi in prijazen, lep ter pozoren gospod ali mladenič prinese prijetno popestritev. Težava je v tem, da takšno razmerje še zdaleč ne pomeni rešitve, ampak le še večjo bolečino in ranjen ponos.

Ker menijo, da drugih moških ne zanimajo

Tudi tiste z nizko samozavestjo so enako kot osamljene za ženskarje lahka tarča. Raje se namreč spustijo v slab odnos, da izkusijo vsaj malce vroče strasti in slišijo nekaj lepih besed.

Številne menijo, da ga bodo lahko spremenile

Nemogoče. Ne kradite si dragocenega časa in skušajte popravljati nečesa, kar je nemogoče popraviti. Osredotočite se raje nase in na svojo srečo.