Angie Varona (18): gole fotografije so ji uničile življenje

Najstniške fotografije so bile namenjene bivšemu fantu, nastal je škandal.

Objavljeno
15. november 2011 12.01
Posodobljeno
15. november 2011 16.00
S. U.
S. U.

Vnesite v spletni brskalnik Google besedi Angie in Varona. Prikazalo se bo 905.000 zadetkov, od tega pa bo približno 179.000 slik pripadalo prav najstnici Angie Varona. In kdo je ta slavna 18-letnica?

Pri 14 naredila usodno napako

Ko je bila Angie stara 14 let, se je za svojega tedanjega fanta fotografirali v zapeljivih pozah, svoje provokativne slike pa razstavila v zasebnem profilu na spletni strani Photobucket. Na njeno žalost pa je ji nekdo vdrl v spletni profil in fotografije, na katerih je oblečena le v seksi perilo ali bikinke, so prepravile splet, iz nedolžne najstnice pa naredile seks simbol.

V solzah priznala gorje

»Ko si star 14 let, se ne zavedaš, da imajo lahko nekatera dejanja velik vpliv na nadaljnje življenje,« je Angie v solzah dejala v nedavnem intervjuju za televizijsko postajo ABC, kjer se je pojavila v spremstvu staršev Marie in Juan Varona. V njem se je tudi izpovedala, da je zaradi nadlegovanja in zasmehovanja vrstnikov morala zamenjati matično šolo, grožnje pa se nadaljujejo tudi danes. »Nekateri ljudje menijo, da sem sama kriva za nastalo stanje, da izzivam, zato mi grozijo s posilstvom. Nekateri celo vedo, kje sem doma,« je o grožnjah, zaradi katerih je moral posredovati celo FBI, spregovorila Angie.

Facebooka ne uporablja

V štirih letih, odkar je svoje fotografije objavila na Photobucketu, je bilo ustvarjenih več nepooblaščenih Angie Varona profilov na facebooku, twitterju in youtubu. Eden izmed lažnih računov ima na Facebooku več kot 41.000 članov. Večina njenih slik služi za oglaševanje ametarskim pornostranem.

Prav zato Angie le redko zapusti hišo. Na facebook še ni pogledala.