Vroča Hilda nudi spolne storitve samo še dvema

Z najstarejšo obrtjo se je začela ukvarjati, ko je bila stara 78.

Objavljeno
10. november 2011 10.56
Posodobljeno
10. november 2011 13.00
P. J.
P. J.
Nemška babica Hilda Breer (80) se je na stara leta za preživetje lotila najstarejše obrti. Starka z 225 evri mesečne pokojnine ne more preživeti, zato se je lotila prostitucije.

Nekdanja pevka in igralka

Pred kratkim je slave željna ženica nastopila tudi na nemškem Supertalentu, kjer je navdušila občinstvo. Upala je, da ji bo na Supertalentu uspel veliki preboj in da se ji ne bo več treba prodajati.

Hilda, ki je sicer rojena v Argentini, je bila v mladosti pevka in igralka v telenovelah. »Takrat sem imela veliko denarja. Imela sem tri hiše in sedem zemljišč. Leta 1980 sem za premoženje pooblastila sestrično, ki je vse razprodala. Ne prejemam socialne podpore, ker ima hčerka del v družbi, ki ni ravno uspešna. Na mesec dobim približno 225 evrov pokojnine.« S prostitucijo pa je začela pri 78. letu.

Prevelik napor

»V časopisu sem prebrala, da v klubu iščejo ženske. Znano je, da so mlajšim moškim bolj všeč starejše ženske. Najstarejše so imele približno 50 let. Ženske mojih let pa ni bilo. Stranke pa so si pogosto zaželele mojih storitev, ki so razmeroma drage, pravi Hilda.« Njen prvi je bil 43-letni lovec, ura in pol s Hildo pa ga je stala kar 140 evrov. Od tega je 80 evrov šlo lastniku kluba. Po 15 mesecih v bordelu njeno telo ni več zmoglo takšnega napora in tempa, zato je poskusila delati na vročem telefonu.

»Vzdihovanje v telefon ni bilo zame, nekako nisem znala najti ustreznih besed. Ena od strank se mi je ves čas smejala,« pravi Hilda, ki spolne storitve nudi samo še dvema stalnima strankama.