Kar v policijskem avtu

Parček iz Teksasa je po aretaciji začel seksati kar v policijskem vozilu.

Objavljeno
17. november 2011 18.51
Posodobljeno
18. november 2011 07.30
A. P.
A. P.

PORTER – Treba je priznati, da si parček iz Teksasa ne bi mogel izbrati manj primernega kraja za intimne užitke, saj se je zadeve lotil kar na zadnjih sedežih policijskega vozila. Zgodba se je začela v ponedeljek zjutraj, ko je naključni mimoidoči poklical policijo. V kraju Porter je na tleh opazil nezavestnega moškega, ob katerem sta stala dva človeka.

Ob prihodu policije je osumljenec Howard Windham poskušal s klofutami prebuditi ležečega kompanjona. Med preiskavo so na nezavestnem nesrečniku odkrili protibolečinske tabletke. Tudi Howard je imel ob aretaciji pri sebi nedovoljene tablete. Na kraju prigode je bila tudi Tina Marie Arie, ki je policistom priznala, da jima jih je priskrbela. Nezavestnega so odpeljali v bližnjo bolnišnico, njegovo stanje ni znano, Howarda in Tino pa so vklenili in ju posedli v intervencijsko vozilo.

Odnesla sta jo z opozorilom

Med prevozom na policijsko postajo je policist, ki je upravljal avtomobil, opazil, da Tina ne sedi na svojem sedežu. Varno je ustavil vozilo in preveril, kaj se dogaja. Odprl je zadnja vrata in onemel. Ženski je kljub vklenjenim rokam uspelo, da je Howardu slekla hlače in ga oralno zadovoljila. Zgroženemu policistu ju je uspelo ločiti in spraviti na postajo.

Proti Howardu so vložili obtožnico zaradi posesti nedovoljenih drog, Tino pa čaka kazen, ker je priskrbela prepovedana sredstva. Sprva so ju nameravali kaznovati zaradi neprimernega vedenja, a so se pozneje premislili in ju nagnali zgolj z opozorilom.