Seksi ministrica v lateksu

Članica Demokratične liberalne stranke sicer skrbi za turizem.

Objavljeno
06. november 2011 19.13
Posodobljeno
07. november 2011 11.30
M. K.
M. K.

V časih, ko so ljudje zaradi razmer, v katerih živimo, sila nezadovoljni in nestrpni, skrajne prijeme za naklonjenost javnosti uporabljajo tudi – politiki. Romunska ministrica za turizem Elena Udrea je pogosto dvignila veliko prahu, pa ne toliko zaradi kakšnih reform ali drugih političnih odločitev, ampak je 37-letna bujno obdarjena blondinka s pridom izkoristila svoj videz.

Seksi ministrica v lateksu

Članica romunske Demokratične liberalne stranke je tokrat za revijo Tabu pozirala v obleki iz lateksa z globokim dekoltejem in v visokih škornjih. Udreajeva ima v Romuniji številne oboževalce, seveda pa tudi nasprotnike, ki obsojajo njena dejanja. Ministrica za turizem je bila v intervjuju za omenjeno revijo precej samozavestna, saj se je postavila ob bok drugim močnim ženskam, kot so Kleopatra, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Eva Peron in Madonna. »Nekatere ženske so imele priložnost dokazati, da niso samo preproste delavke. To so močne ženske, ki so spremenile način vodenja politike v svetu. Dokazale so, da so celo boljše od moških, ki so si to igro izmislili,« je prepričana Elena.

Članica Demokratične liberalne stranke sicer skrbi za turizem

V romunskih medijih je doživela številne kritike. Ministrica je večkrat kritizirana zaradi izpostavljanja svojih adutov. Eden od kritikov je dejal, da je velika škoda, da ne pokaže toliko državniške modrosti kot telesa. Drugi pravijo, da je talentirana političarka, vendar tovrstni podvigi ne govorijo v prid ne njej ne drugim ženskam. Seveda so se oglasili tudi njeni zagovorniki, ki pravijo, da na plakatih raje vidijo Eleno kot pa retuširane grde obraze politikov, ki zgolj obljubljajo lepšo prihodnost.

Duhove pa buri tudi njeno ljubezensko življenje, saj se v javnosti nikoli ne pokaže s partnerjem. Tamkajšnji mediji poročajo, da je lepa ministrica, ki je Goranu Bregoviću za nastop plačala 42.000 evrov, in to iz državne blagajne, prav gotovo ena od številnih žensk, ki jih povezujejo z menda tudi na seksualnem področju bogato obdarjenim srbskim glasbenikom.