Žena milijonarja seksala, on je gledal

Ko je seksala z neznancem, je prišla policija in jih aretirala.

Objavljeno
03. november 2011 11.25
Posodobljeno
03. november 2011 11.25
P. J.
P. J.
Milijonarski škotski par se je znašel v središču pozornosti zaradi sredi seksa na javnem mestu. Mary in Chris Gorman so v akciji ujeli na stranišču enega od ameriških nočnih klubov. Paru zaradi kaznivih dejanj zdaj grozi celo zapor.

Agresivna Mary

Zakonca sta se s svojimi štirimi otroki odpravila na počitnice na Florido, a njun oddih se je kmalu sprevrgel v pravo nočno moro. Policija je našla 43-letno Mary, ki je na stranišču kluba Roxy seksala z neznanim moškim, medtem ko je njen soprog Chris (44) divjo akcijo opazoval. Ob tem se omenja, da je bil prisoten tudi kokain, par pa naj bi se prav tako upiral aretaciji.

Zaposlena v klubu je novinarjem povedala, da je bila Mary skupaj z možem in neznanim črncem v moških straniščnih prostorih. Ko pa so vstopili policisti in jih ujeli sredi akcije, se je Mary začela upirati in poskušala fizično obračunati z njimi. Vmes je posegel tudi mož, ki je želel preprečiti, da bi ženo odpeljali. Med prerivanjem naj bi na tla padla njena torbica, v kateri sta bila dva zavitka majhne količine kokaina.

Obtožbe zanikata

Mary je obtožena posedovanja droge in napada na policista, njen mož pa upiranja aretaciji. Mami štirih otrok, ki je s Chrisom poročena že 19 let, tako grozi kar pet let zapora. Neznan moški, ki je sodeloval v seksi igri, pa je bil izpuščen. Chris in Mary zavračata vse obtožbe: »Čeprav so naju aretirali, sva prepričana, da nisva naredila tega, česar sva obtožena.«

S trudom in delom je paru uspelo, da sta postala ena izmed najuspešnejših poslovnežev na Škotskem. Trenutno pa je njuno življenje razpeto med Španijo in Veliko Britanijo, kjer imata vili.