Anže (22) ji liže rane

Nina Pušlar za zdaj še zanika, da bi bila s Škrubetom par.

Objavljeno
03. marec 2011 12.00
S. K.
S. K.
Sta ali nista par? O romanci med pevko Nino Pušlar (22) in Anžetom Škrubetom (21), plesalcem skupine Maestro in glavnim koreografom letošnje Eme, ki je za nastope svojih fantov pokasiral slabe štiri evrske tisočake, se šušlja že nekaj časa. Nina je njuno zvezo sicer zanikala in trdi, da sta le dobra prijatelja, a kdo ve, morda pa je v govoricah vendarle tudi kanček resnice.

Nino smo namreč zalotili, ko je po Emi iskala tolažbo v Anžetovem objemu. Večina se je strinjala, da sta – ali bi bila – zares lep par. Konec koncev ju pri tem tudi nič ne ovira, saj sta oba samska. Nina se je pred kratkim razšla z dolgoletnim fantom Matejem, kar nekaj časa pa je že minilo od tega, ko se je tudi Anže razšel z nekdanjim dekletom, znano plesalko Niko Kljun (21).

Nina in Škrubetov Anže svojo zvezo še zanikata, prav nič pa je ne skrivata sveže zaljubljena zmagovalka Eme Maja Keuc (19) in plesalec Anže Zalar (20). Sicer smo ob Maji na odru videli plesati Škrubeta in Matica Zadravca, ne pa mladega Zalarja, verjetno pa si sveže zaljubljena golobčka želita skupaj osvojiti nemški oder. Maja je o tem, ali si bo Anže z njo delil zvezdni prah najprestižnejšega glasbenega tekmovanja, še skrivnostna, vse je namreč odvisno od šefa skupine Maestro, ali bo ustregel želji zaljubljencev, možnost, da bi ju uslišal, pa vsaj glede številnosti zasedbe na odru še ima.

Je pa Maja dosegla vsaj še eno zmago, saj je z njeno srčno izbiro očitno povsem zadovoljen tudi oče Boris, ki se je hčerine zmage na Emi veselil skupaj z njenim svežim izbrancem.