April (22) se je razgalila!

Raje je grda, javnosti pa je zdaj prvič pokazala svoj pravi obraz.

Objavljeno
11. marec 2011 11.27
I. K.
I. K.
Špela Papež oziroma pevka April (20) pravi, da je mogoče, da bi na Emi zmagala, če bi bila lepa, in ne kot maškara, kot so komentirali mnogi. A svoje podobe ne misli prilagajati ljudem.

Tri grenčice pred odhodom na Emin oder


Pred odhodom na Emin oder je zvrnila tri kozarčke najbolj priljubljene grenčice, za sprostitev. Priznava, da je bila dan potem malce zdelana, a spila menda ni toliko, da bi mijavkala. Rada ima dobre žure, tudi do jutra.

Zelo je povezana z bratom, ki je tisti, ki najbolj pozna vse njene plati, tudi plat, ki se imenuje April.

Mamo je kot April šokirala

O sebi pravi, da ni barbika, je energična in zabavna, raje grda kot pravljično lepa, takšna kot druge, je povedala za Story, za katero se je tudi prvič (in zadnjič) javno fotografirala brez zase značilnih sončnih očal.

Mama je bila nad Špelo v vlogi April najprej zgrožena, nato pa jo je le sprejela. Doma so sicer vajeni, da je jezikava, samozavestna in nepredvidljiva.

To jo je v življenju tudi že teplo, imela je težave z učitelji, pa tudi sošolci je v začetku niso sprejeli. Takrat je veliko prejokala, a jo je to utrdilo. Zdaj na primer o svoji nežni plati in zasebnosti ne želi govoriti.

April razgaljenega obraza bomo lahko videli tudi v soboto zvečer med nastopom na enem od slovenskih televizijskih programov.