Avbljevo prebutal njen fant Andraž?

Stanovanje v hiši njegovih staršev v Domžalah sta že napol opremila.

Objavljeno
14. marec 2011 19.46
Ari Gold
Ari Gold
Po novoletnem praznovanju v Budimpešti, kjer naj bi Lukovčanko Anamarijo Avbelj, pred tremi leti najlepšo na izboru za miss Universe, njen fant, Domžalčan Andraž Kavka, pretepel do krvi, in to pred vsemi udeleženci Collegiumovega novoletnega rajanja, naj bi mladenka temperamentnemu mišičnjaku vse oprostila. Zdaj se bo celo preselila k njemu!

Kavko naj bi predstavniki Collegiuma zaradi agresivnih izpadov s potovanja predčasno poslali domov; tega nam na agenciji zaradi poslovnih interesov niso hoteli potrditi, incidenta pa niso zanikali. Mišičnjak naj bi za slab trenutek v novoletni Budimpešti iskal opravičilo v preveliki količini zaužitih steroidov. 
Kavka, ki svoje mišice ves čas razkazuje na družabnem spletnem omrežju facebook, že nestrpno pričakuje lepotico v hiši svojih staršev, kjer sta si golobčka uredila spodnje prostore. To potrjuje tudi nekaj dni staro sporočilo na spletu, kjer jo on nagovarja, naj raje pakira, kot visi na facebooku. Avbljeva in Kavka sta stanovanje že napol opremila, in sicer v starinskem, rustikalnem slogu.

Andraž prihaja iz premožne domžalske družine, saj imajo starši v lasti center za lepoto telesa, on pa se ukvarja s fitnesom, do popolnega telesa pa pomaga tudi svojemu dekletu. Parček je na fotografijah novega doma videti zaljubljeno, čeprav jo on nadleguje s telefonskimi klici, ko je na družabnih srečanjih, in jo menda zaslišuje o popitem alkoholu in o tem, s kom se zadržuje in kdaj pride.

Bo potrebovala čelado?