Bila je poskusni zajček

Kaly ureja prehrano športnikom in estradnikom.

Objavljeno
27. oktober 2011 19.06
Posodobljeno
28. oktober 2011 10.00
Ba. P.
Ba. P.

Nekdanja glasbenica, piarovka in svetovalka za prehrano številnih domačih zvezdnikov Kaly Kolonič si je zaradi natrpanega urnika uničila imunski sistem. Angine, bronhitisi, pljučnice so bile spremljevalne bolezni njenega življenja. Tudi zdravniki ji niso več znali pomagati.

Pravilna prehrana je pomembna

»Takrat sem se zavedla, da je treba nekaj narediti. Začela sem se izobraževati na področju prehrane in še obogatila svoje dolgoletno znanje. Ljudje so opazili, da nisem bila bolna niti en dan v več kot letu dni, da mi po 12 letih ni treba več jemati tablet za želodec, da se mi je izboljšala koža, da je koncentracija neprimerljivo boljša, da nisem več kronično neprespana in da po 23 letih nisem več anemična,« pripoveduje prerojeno.

Sodeluje z najboljšimi

Tudi drugi so jo začeli cukati za rokav in prositi pomoči. Operna diva Alenka Gotar je s pomočjo Kaly spremenila slog življenja: »Ko je videla, da v stresu pozabljam na pravilno prehrano, mi je začela svetovati tudi v tej smeri.« In težave so čudežno izginile. Pomagala je tudi drugim vrhunskim in rekreativnim športnikom ter estradnikom. »Imam to srečo, da se lahko izobražujem pri top zdravnikih in nutricionistih na svetu, med katerimi je Nobelov nagrajenec za srce in ožilje iz Amerike, strokovnjak, ki skrbi za športno prehrano največjih športnih zvezd na svetu, kot sta na primer Leo Messi in David Beckham