Bujna Vesna okrepila Atomike

Zamenjala je Darjo Gajšek, ki zdaj poje pri ansamblu Polet.

Objavljeno
23. februar 2011 19.33
Maja Kepic
Maja Kepic
Da se na zabavah, na katerih nastopa skupina Atomik Harmonik, tresejo tla (in še kaj), ni pravzaprav nič novega. A predvsem moški del občinstva je še posebno nadrobno analiziral zadnji nastop skupine, saj se je na odru pojavil novi par ... oči. »Čeprav smo pri Atomikih že vajeni menjavanja seksi pevk, moramo priznati, da smo tokrat še posebno navdušeni,« je povedal eden od oboževalcev. Jani Pavec, vodja skupine, se je pred kratkim namreč odločil, da svetlolaso Darjo Gajšek zamenja prsata, komaj 18-letna Vesna Kociper iz Radomelj pri Domžalah.

»Vsi vidijo le svetlo plat šovbiznisa. Žal. V resnici pa je treba za uspeh pošteno garati,« nam je povedal Jani, ki je že dolgo tudi edini še ustanovni član zasedbe Atomik Harmonik. Zakaj točno se je odločil za zamenjavo pevke, ni razkril. »Imeli smo preveč različne interese, zato smo sprejeli skupno odločitev, da žal zadeva v takih okvirih ne gre več naprej,« je dodal. Darja je tako po novem pevka pri skupini Polet. »Tu sem našla nekaj, česar pri Atomikih ni bilo – srce in dušo,« je o svojem prestopu v novi ansambel povedala Savinjčanka.

Atomiki imajo poleg pevke novega tudi harmonikarja Gašperja Kreka. »Simpatični Gapi, kakor ga kličemo, prihaja iz Horjula. Prste spretno premika po frajtonarici, zelo lepo poje, povrhu pa je še pravi magnet za dekleta,« je prepričan Pavec.