Cavazza (72) odpovedal zaradi bolezni ali Zavca?

Igralca in pevca smo na dan, ko bi moral imeti koncert, zalotili na dvoboju Zavca.

Objavljeno
22. februar 2011 19.30
S. K., B. F.
S. K., B. F.
Med številnimi obiskovalci, ki so v stoženski dvorani navijali za našega boksarskega šampiona Dejana Zavca v dvoboju z Američanom Paulom Delgadom, je bil tudi Boris Cavazza (72). To ne bi bilo nič nenavadnega – navsezadnje je za Zavca navijal že v ringu proti Poljaku Rafalu Jackiewiczu –, če ne bi imel prav na ta dan in v istem terminu napovedan koncert v ljubljanskem lokalu Zlati zob. Tam naj bi igralec, režiser in tudi glasbenik Cavazza nastopil skupaj z Igorjem Leonardijem, predstavil nove pesmi in tiste s prve zgoščenke. Vendar pa so koncert dva dni pred dogodkom odpovedali. Na spletni strani lokala so navedli, da zaradi bolezni Borisa Cavazze. No, vsestranski Boris je očitno le stisnil zobe in prišel spodbujat Zavca.

Iris Mulej v Stožicah po dolgih letih obujala spomine s postavnem hokejistom


Boksarski spektakel v Stožicah je bil tudi kraj srečanja dveh starih znancev, ki se nista videla že 12 let. Najprej sta se presenečeno spogledala, nato pa prešerno zasmejala in si segla v roke. Nosilka naslovov miss Universe Slovenije 2002 in miss Slovenije 2006 Iris Mulej, ki je bila v vlogi dekleta v ringu, in podjetnik iz Vodic ter hokejist na rolerjih (inline hokej) italijanskega Arezza Rok Nahtigal sta se srečala prvič, odkar sta bila oba še na srednji šoli za strojništvo.

»Če sem iskren, sem jo velikokrat videl na fotografijah in posnetkih z modnih revij; vesel sem, da sva bila sošolca, čeprav le za kratek čas, saj je Iris na šoli, na kateri sta bili le dve dekleti, kmalu spoznala, da to ni okolje zanjo, in se je prešolala, jaz pa sem vztrajal do mature,« je povedal Nahtigal, ki se je z misico zapletel v klepet o dobrih starih časih.