Domen zaradi ome 
naročil harmoniko

Pevec se bo na inštrument najprej naučil Ribn'čana.

Objavljeno
17. november 2011 18.08
Posodobljeno
18. november 2011 06.32
P. P.
P. P.
Domen Kumer, ki se je po daljšem premoru septembra vrnil z novim ploščkom z naslovom Adriana, je v sredo spet presenetil svoje oboževalce. Sporočil jim je namreč, da je naročil harmoniko. Namerava se naučiti vleči meh, to pa predvsem zato, ker, kot pravi, njegova oma ne bo srečna, dokler ne bo znal zaigrati Rib'nčana.

Domnovi oboževalci in predvsem oboževalke so novico sprejeli z navdušenjem, navsezadnje 28-letnik v narodnozabavnih vodah ne bo novinec. Mariborčani so ga v noši in usnjenih hlačah z naramnicami že vajeni, res pa je, da je Domen doslej le pel. No, stara mama ga je pripravila do tega, da bo tudi zaigral.

Žanjejo sadove svojega dela

Kumer ima zdaj očitno nov glasbeni zagon, njegove jeseni predstavljene predvsem ljubezenske pesmi (Adriana, Angel varuh) so navdušile mnoge. Zanimivo je sicer, da je pod zadnjimi njegovimi hiti na spletni strani youtube onemogočeno komentiranje, zato pa njegovi oboževalci prav te pesmi toliko raje komentirajo na pevčevem zidu na facebooku. Kumer se je izida Adriane sicer zelo veselil, saj je z ekipo vanjo vložil veliko dela in energije, vse poletje so bili, kot je dejal še vedno na irokezo postriženi temnolasi Mariborčan, pridni, zdaj pa žanjejo sadove svojega dela.