Grega Skočir (38) in Andrej Šporn (29) bosta očka

Kmalu bo oče tudi smukač Rok Perko, njegova Tjaša Cvetkov je v osmem mesecu nosečnosti.

Objavljeno
29. oktober 2011 11.11
Posodobljeno
29. oktober 2011 12.20
P. P.
P. P.

Roker Grega Skočir (38) in njegova svetlolaska, ki jo na družabnih dogodkih še vedno skriva pred fotografskimi objektivi, sta, kot pravijo naši viri, v pričakovanju naraščaja. Parček naj bi dojenčka dočakal prihodnje leto. No, kakšen nasvet o ravnanju z otrokom bo svojemu nekdanjemu fantu lahko dala tudi Ana Dolinar Horvat, ki je pred desetimi dnevi postala mamica male Ronje.

Andrej in Vesna Šporn

Prvorojenca pa pričakujeta tudi zakonca Šporn. Smučar Andrej in njegova Vesna Vižintin, sicer pomočnica direktorice Inštituta za varovanje zdravja, sta se poročila letos junija. Svojo ljubezen bosta zakonca kmalu kronala tudi z dojenčkom, ki se ga oba veselita. Vesna svoje nosečnosti ne skriva. No, pa saj je zdaj niti ne bi mogla več.

Tjaša Cvetkov in smukač Rok Perko

Zelo kmalu bo oprvič očka postal še en smučar – smukač Rok Perko (26). S Tjašo Cvetkov, hčerjo kaskaderja Roka, bosta v prihodnjih dneh dobila sad svoje ljubezni. Tjaša je bila pred leti zaročena z enim od sanjskih snubcev Draganom Sadžakom, nato pa sta se tako rekoč tik pred poroko razšla. Tjaša in Rok sta svojo zvezo dolgo časa skrivala in zanikala, nato pa sta le zaživela skupaj.