Gregor Trebušak (27) je samski!

Dolgoletna veza z novinarko Nado Pavšin počila zaradi Lovenjakove?

Objavljeno
15. marec 2011 12.55
P. P.
P. P.
Gregor Trebušak (27), veliki šef oddaje Svet na Kanalu A, je samski. Tako ima zapisano na svojem profilu na facebooku, še pred nekaj dnevi pa je bil njegov status – v zvezi.

Gregor je bil sicer kar nekaj let v zvezi s simpatično športno novinarko Nado Pavšin, ki je šest let starejša od njega, spoznala pa sta se, ko sta še oba delala na domžalskem radiu Hit. Ljubezen seveda ne pozna meja, leta niso bila še nikoli ovira in tako se je zgodilo tudi Gregorju in Nadi. Čez čas sta si ustvarila tudi skupni dom malce zunaj Ljubljane, na Brezovici, kjer sta se zelo dobro počutila in zelo uživala. Skupnih uric, zlasti odkar je on prevzel vodenje in kasneje še šefovanje na Svetu, sicer ni bilo v izobilju, a sta jih vseeno znala dobro izkoristiti, odšla sta na kakšen izlet in podobno.

Je krivo, da se je Gregor ogrel za Danico Lovenjak?

Toda pred nedavnim časom je na Gregorjevo iskrenost in ljubezen do Nade padla senca, saj so se razširile govorice, da mu je bolj, kot se za to spodobi, všeč bujna svetlolaska Danica Lovenjak (26). Po naših preverjenih informacijah se je Trebušak na vse načine trudil osvojiti Lovenjakovo, tudi krepitev ekipnega duha si je predstavljal zelo po svoje. V tistem času je mladi teve voditelj svojo takrat še izbranko Nado Pavšin izpostavil na svojem profilu, kot bi želel ves svet prepričati, da ni res, kar se govori in tudi piše. A kjer je dim, je velikokrat tudi ogenj.

Kaj točno se je zgodilo med Nado in Gregorjem, nam (še) ni uspelo izvedeti. Nada nam je na vprašanje, ali sta se z Gregorjem res razšla, povedala, da svojega zasebnega življenja nikoli ni javno komentirala in ga tudi zdaj ne bo, Gregor pa ima izključen mobilnik in ga nismo mogli priklicati.