Helena vse mlajša, Manca in Primož res prijatelja

Na 16. Noči penin sta navdušili Gorenjki Helena Blagne Zaman in Manca Špik.

Objavljeno
06. februar 2011 18.09
S. K.
S. K.
Eden od februarskih sobotnih večerov je v Zdravilišču Radenci vsako leto rezerviran za glasbo, ples, gurmanske užitke in razvajanje z izbranimi peninami Radgonskih goric. Tako je bilo tudi letos, ko so se gostje zbrali na že 16. Noči penin. V minulih letih so gostili že številne znane glasbenike, tokrat pa sta jih z nastopom razveselili kar dve divi slovenske glasbene scene, Helena Blagne Zaman in Manca Špik.

Helena vedno bolj mlada, Manca in Primož pa res prijatelja


Heleno Blagne so na odru spremljali tudi člani Big Banda Glasbene šole Gornja Radgona & Radgonske gorice. Glede na to, da so pred odločilnim nastopom z divo vadili le nekaj minut, so se odlično ujeli in navdušili zbrane. Gostom seveda ni ostalo skrito, da je prva dama slovenske glasbe odličnega videza – z leti je videti vedno mlajša!

Z glasom in stasom je navdušila tudi samska Manca Špik, ki jo je, kot vedno, spremljal zdaj že njen nekdanji fant in poslovni partner Primož Goričnik. Očitno sta se, v nasprotju s številnimi drugimi pari, zares razšla sporazumno in se opazno dobro razumeta. Na prvi pogled sploh ne bi verjeli, da nista več par.

Ob glasbenih posladkih se je našel čas tudi za okusno hrano, ki so jo, tako kot se spodobi za ime dogodka, spremljali nepogrešljivi radgonski mehurčki. Ob druženju pa gostje niso pozabili niti na dobrodelnost, saj so s skupnimi močmi primaknili nekaj evrov za nakup naprave za magnetno resonanco v Splošni bolnišnici Murska Sobota.