Lepotica zbežala s slovenskega Pinka

Imela bo svojo oddajo na drugi televiziji.

Objavljeno
11. februar 2011 12.04
M. K.
M. K.
Slovenska izpostava srbske televizije Pink se čedalje bolj sesuva. Potem ko so odpustili ustvarjalce informativnega programa, so se začele umikati tudi najbolj zveste sodelavke. Ena zadnjih, ki je zbežala s Pinka, je urednica oddaje City Katarina Benček, ki je bila ena izmed udarnih Pinkovih novinark.

Selitev na drugo televizijo


»V razmerah, ki so zavladale na Pinku, se preprosto nisem več videla!« je na kratko izjavila Katarina, ki se seli na Info TV. Z direktorjem Vladimirjem Voduškom sta se že dogovorila, da bo imela svojo oddajo, ki naj bi bila ena izmed adutov Info TV. Katarini niti ne bo treba daleč na delo, saj se je Info TV prejšnji teden v celoti preselil v prostore bivše TV Pika, v BTC City, kjer ima najemne prostore tudi Pink Si. Kot smo izvedeli, Pinkovi uslužbenci in pogodbeni sodelavci že dva meseca niso dobili plače.

Lastnik Pinka Željko Mitrović je še vedno v bolnišnici v Nemčiji, kjer se zdravi zaradi zastrupitve, vendar so zanikali govorice, da naj bi ga zastrupili v Sloveniji. Usoda slovenskega Pinka je še vedno negotova, širijo pa se govorice, da naj bi Pink ugasnil s 1. majem. Po naših podatkih so v Sloveniji prenehali tudi snemanje humoristične nanizanke Kursadžije, edine oddaje, ki je bila še kolikor toliko gledana.