Maki uspešen v Londonu

Načrtuje tudi glasbeno sodelovanje z Omarjem na Otoku.

Objavljeno
17. november 2011 17.56
Posodobljeno
18. november 2011 19.30
Ba. P.
Ba. P.

Pevec Matjaž Živkovič - Maki, nekdaj frontmen skupine Drinkers, zdaj pa znova obujene grosupeljske punk rock zasedbe Tribute to D. D. V., že nekaj časa živi v Londonu. Upa, da se mu bo tam razcvetela glasbena kariera, korak na stopnički pa mu je že uspelo narediti z uspešno predstavitvijo na avdiciji, kjer je bil izbran za kitarista rockovske skupine, s katero je v mestu dežja in megle tudi že nastopil.

Čaka Razparača

Najbolj ga je navdušilo, da se je pred nastopom lahko sprehodil po predelu Londona, ki je bil nekoč zaznamovan s krvjo. »Na območju Whitechapel je moril Jack the Ripper, Jack Razparač. Njegov duh še vedno buri duhove. Čas je, da se tudi sam z njim srečam na štiri oči, saj bi mu rad na uho zapel svoj novi komad,« se je pošalil Maki, ki pa je po slavni ulici ob misli na krvoločneža pohajkoval tresočih se hlač. Sicer se je na Otoku dobro znašel in se mu še ne mudi domov.

Bosta sodelovala?

»Multikulturno bogato mesto ponuja nešteto priložnosti za izražanje potenciala, predvsem pa hočejo ljudje prisluhniti avtorski glasbi. Veliko stvari mi je že uspelo, vendar ne bom vsega povedal,« ostaja skrivnosten glasbenik, ki načrtuje glasbeno sodelovanje tudi s prijateljem Omarjem Naberjem, ki se je v Londonu prav tako dobro znašel. »Ga grem kdaj spodbujat na njegov nastop in mogoče tudi skupaj kaj ušpičiva.«