Miss na toplem

Svetovni izbor bo verjetno v Trinidadu in Tobagu.

Objavljeno
09. marec 2011 20.47
U. S.
U. S.
Miss sveta 2010 Alexandria Mills je praznovala rojstni dan v domačem Louisvillu (ameriška država Kentucky), kamor se je vrnila iz Trinidada in Tobaga. Prav tam naj bi se v letošnji jeseni zbrale lepotice z vsega sveta: organizatorji svetovnega lepotnega izbora Miss World naj bi namreč želeli v tej otoški državi v južnem Karibskem morju prirediti najprestižnejši lepotni izbor. No, ali tam tekmovanje tudi zares bo, predsednica organizacije Julia Morley še ni uradno sporočila.

Znano pa je, kje bodo trije slovenski predizbori v obliki castingov: aprila in maja bo žirija lepotice izbirala v Ljubljani, Portorožu in Mariboru, dvanajst najlepših pa bo na kronico in naziv najlepše v Sloveniji upalo v velikem finalu v začetku poletja – kje bo izbor, organizatorji še nočejo povedati –, ko bo aktualna miss Sandra Adam okronala že devetnajsto slovensko misico. Kot vselej bo tudi tokrat najlepša bogato obdarjena, tudi tokrat bo dobila avto in še kup drugih privlačnih nagrad.

Na letošnje tekmovanje se še lahko prijavite, organizatorji bodo prijavnice zbirali do 15. aprila, pogoji za sodelovanje pa so znani: kandidatke morajo imeti slovensko državljanstvo, skladno postavo, visoke morajo biti več kot 165 centimetrov, v letošnjem letu stare med 17 in 24 leti, neporočene, brez otrok in nekaznovane ter brez golih fotografij. Dekleta, mlajša od 18 let, potrebujejo za sodelovanje pisno dovoljenje staršev. Izpolnite prijavnico in jo do 15. aprila pošljite na naslov IdejaIdeja, d. o. o., Maistrova 4, Maribor, s pripisom za Miss Slovenije; ne pozabite priložiti fotografij obraza in telesa.