Nana (36) o kraji: Šlo je za nesporazum

Razvpita stanovalka hiše slavnih, Zenelijeva, trdi, da gre za nebuloze.

Objavljeno
11. februar 2011 14.32
I. K.
I. K.
Nana Zeneli (36) je takoj po petkovem incidentu v trgovini na Cesti na Brdo, ko so jo varnostniki dobili med krajo pršuta in še nekaterih dražjih stvari, umolknila. Ni se javljala ne telefon, sploh nikamor, ko pa se je prvi šok polegel in je, vsaj tako kaže, sestavila svojo obrambno zgodbo, se je najprej posmehljivo javila svojim prijateljem na facebooku, nato pa, kot beremo, dala intervju za Story.

Ne le pršut, v torbici tudi vodka in sladkarije

Na svojem zidu na facebooku se je ponorčevala v stilu – zakaj bi kradla pršut, ki ga sploh ne jem, v intervjuju pa razlaga, da je (bil) glede njene razvpite kraje vse skupaj nesporazum in da gre za nebuloze. No, za tiste, ki tega še niste vedeli, tako Story – pršutu naj bi v Nanini torbici delali družbo tudi steklenica vodke in sladkarije.

Nana pravi, da se posledic ne boji, ker se jih nima za kaj bati, hčerki in sinu pa sta z Geno (38) razložila, da sta njuna mama in oče pač znana in da bosta zato o njima večkrat slišala ali brala tudi neresnične stvari.

Sicer pa Zenelijeva, razen tega, da si je naredila reklamo za biografijo o znani osebi, ki jo piše in naj bi izšla aprila, ni povedala nič novega.

Očividci, kje ste?

Škoda, da se kateremu od uredništev ne javi kak očividec, ki je bil 4. februarja pozno popoldne, medtem je bila tam Nana, v Hoferju na Cesti na Brdo. Različnim tako imenovanim pričam dogodkov, ki so se po forumih razpisali o tem, da naj to ne bi bil Nanin prvi tovrstni incident, namreč ne moremo kar verjeti.