Pia plesala s pitoni, Nina uživala ob drogu

V Ljubljani so odprli klub za ljubitelje plesa(lk) ob drogu.

Objavljeno
06. marec 2011 21.46
S. K.
S. K.
Delček ameriškega zabaviščnega raja Las Vegasa bo odslej mogoče poskusiti tudi v slovenski prestolnici. V Ljubljani je svoja vrata namreč odprl prenovljeni nočni klub Latino, ki se zdaj ponaša s slogom mesta luči. Las Vegas se ne bo zrcalil le v opremi lokala, temveč ga bo menda mogoče čutiti tudi v predstavah, ki jih bo klub ponujal.

Prvi obiskovalci so vzdušje Las Vegasa že lahko doživeli na odprtju, kjer je bila ena od zvezd tudi Nina Osenar, tokrat v vlogi voditeljice. Čeprav smo Nino vajeni videvati v kratkih krilih in globokih dekoltejih, lahko mirne vesti zatrdimo, da je bila tokrat najbolj oblečena dama v lokalu. Vse preostale so pretežno moške obiskovalce razvnemale s svojimi nastopi – v goli koži.

Osenarjeva je pogumno preizkusila drog, ki je seveda obvezna oprema tovrstnih nočnih lokalov, pa tudi bolj eksotičnih živalskih prijateljev se ni ustrašila. Tema večera je bila umetnost plesa ob drogu in akrobacij v zraku, manjkal pa ni niti eksotični šov s kačami, s katerimi se je igrala verjetno najbolj znana slovenska striptizeta Pia, udeleženka resničnostnega šova Big Brother.

Vrhunski ples ob drogu, ki postaja vedno bolj priljubljen in se iz nočnih lokalov širi celo v telovadnice, sta pokazali profesionalki iz tujine, Marion Crampe, ki je bila leta 2009 izbrana celo za miss plesa ob drogu v Franciji, in Krizstina Nemesvari, lanska miss pole dance Madžarske.

Kljub obilici poslastic, namenjenih predvsem moškim – med katerimi razen Vida Valiča žal ni bilo nobenega drugega znanega Slovenca –, so na svoj račun vendarle prišle tudi predstavnice nežnejšega spola, ko jih je s svojimi čari osrečil erotični plesalec.