Pošpricana Lili Žagar

Med molžo je nastal kupček, pri čemer je nekaj priletelo tudi na Lili.

Objavljeno
10. november 2011 12.41
Posodobljeno
10. november 2011 12.41
P. J.
P. J.
Lili Žagar (31) je že večkrat dokazala, da je vsestranska. Od rok ji očitno ne gre samo vodenje oddaj, ampak tudi malce manj fina opravila, na primer molža.

Odkrila pravo tehniko

Zaročenka Marka Potrča (31)  je ugotovila, da molžo obvlada. Iz polnih vimen ji je mleko uspelo izstisniti v prvo, njena tehnika pa je bila očitno tako dobra, da je bila tudi krava popolnoma mirna. Novo dogodivščino je Lili veselo zaupala vsem prijateljem in oboževalcem kar po facebooku. Predvsem navdušena pa je bila nad tem, »da je mestna punca dokazala, da se znajde tudi na pravi kmetiji«.

Halja prestregla drek

»Mi bo pa v spominu ostala še ena anekdota: gospodar mi je dal obleči haljo in sem še cincala, ali bi jo ali ne, potem je pa rekel, da naj jo kar, ker se zna zgoditi, da se krava med molžo ... saj veste ... naredi kupček in lahko to leti naokoli,« je še zapisala. Na srečo je Lili upoštevala gospodarjev nasvet in oblekla haljo, saj je kravi res uspelo narediti kupček, pri čemer je letelo na vse strani. Zdaj ko je Lili že tako domača v hlevu in njegovi okolici, spodbuja še druge virtualne priklopljence, naj ob priložnosti poskusijo tudi sami, česar se je ona naučila.