Rokometaš Špiler (28) osvojil seksapilno Hrvatico

Hrvaška pevka Žanamari Lalić (29) je priznala, da je srečno zaljubljena v Davida.

Objavljeno
09. februar 2011 09.07
P. P.
P. P.
Slovenski reprezentant David Špiler (28) osvojil eno najbolj seksapilnih Hrvatic, pevko Žanamari Lalić (29).
David igra v zagrebškem rokometnem klubu Croatia Osiguranje Zagreb, z lepo Žanamari pa ju je vedno večkrat videti na romantičnih sprehodih po mestu. Ker pevka ni mogla več skrivati svoje zasebnosti, o kateri praviloma ne govori, je za hrvaški Story priznala svojo vezo s slovenskim rokometašem.

Hrvaški mediji pišejo, da je Žanamari noro zaljubljena


»Zdaj imam nekoga, s katerim se dobro počutim v svoji koži. Čeprav je najina veza še zelo sveža in je zgodaj govoriti o tem, kaj vse se lahko zgodi, nama je zelo lepo. Srečna sem in zadovoljna,« je povedala Žanamari.

David je leto in pol mlajši od svojega dekleta, najbolj zaupa svoji mami, zelo všeč pa mu je Monica Belucci. Ker je športnik, da svoji novi punci tudi kak nasvet, kako ohraniti lepo postavo. In ker je Lalićeva tudi sama zagovornica zdravega življenja, ji vsakodnevna rekreacija ni problem, redno hodi tudi v telovadnico.

Žanamari sicer pripravlja nov rokerski album. Ker je spremenila svoj glasbeni stil, razmišlja celo o spremembi imena, tako je nedavno na facebooku postala J'Animale Lalić, tako da bi bilo prav to lahko njeno novo umetniško ime.