S senika pred oltar?

Vsi fantje z izbrankami na romantično potovanje.

Objavljeno
28. oktober 2011 20.32
Posodobljeno
29. oktober 2011 19.30
Maja Kepic
Maja Kepic

V časih, ko so vsakdanje težave številnih Slovencev prerasle v boj za golo preživetje, je občasni umik v romantiko pravi balzam za dušo. To so očitno ugotovili tudi ustvarjalci šova Ljubezen na seniku, ki ima iz tedna v teden več gledalcev. Pet fantov s podeželja, za katere se trenutno še vedno bori kar 10 vročekrvnih deklet, se je že prelevilo v prave medijske zvezde in prepričani smo, da so v času predvajanja oddaj tudi glavni frajerji na vasi.

Vsakemu ena

V zakulisju snemanja oddaj se šušlja, da bo v zadnji oddaji celo poroka. Ko smo o tem povprašali na TV 3, so nam odgovorili: »Uradno ne moremo komentirati. Lahko pa vam izdamo, da bodo vsi fantje izbrali po eno dekle, s katero se bodo odpravili na romantično potovanje.«

Postali pravi prijatelji

Opazili smo tudi, da so nastopajoči postali pravi prijatelji, in to tudi, ko kamere ugasnejo. »Lahko pozabiš številke, datume, formule ... vse, kar si se naučil. Ne moreš pa pozabiti lepih spominov, lepih trenutkov sreče, pa četudi bi jih rad. Kajti tisto lepo ni zapisano v spominu, ampak je za vselej spravljeno v tebi, tam, kamor se ne da poseči, v duši,« meni kandidat Jure Studen. »Bravo, Jure. Velika resnica, ki je nihče ne more izbrisati,« je njegovo romantično izjavo komentirala Esmeralda Rupnik, ki se v oddaji sicer bori za srce kmeta Florijana (prav onadva naj bi bila tisti srečni par, ki si bo večno zvestobo obljubil kar pred kamerami).

Omrežila ga je Saška

Jureta po mnenju nekaterih ni zmogla prepričati nobena od deklet, kar je med vrsticami priznal tudi sam. Na vprašanje, katera bo na koncu deležna največ njegove pozornosti, je odgovoril: »Saška!« S tem je seveda mislil voditeljico šova, pevko Lenderovo.