S sinom do mišic
 in fatalke leta?

Dvigovanje enoletnega Maxa je zanjo pravi trening.

Objavljeno
08. november 2011 19.26
Posodobljeno
09. november 2011 06.40
Maja Kepic
Maja Kepic

Pevka Natalija Verboten, po naravi precej drobcena, je že pred časom dejala, da je dvigovanje sina zanjo prava telovadba. Očitno sta z možem Dejanom za prvega otroka izbrala kar pravo ime. Max, ki bo 12. novembra na rojstnodnevni torti upihnil svojo prvo svečko, je namreč že pravi korenjak. »Max je res nasploh malo maksi za svojo starost, velik in krepak fant je. Velik je 84 centimetrov in tehta približno 15 kilogramov. To ima v genih, saj sva bila oba z možem večja v tem obdobju,« pove postavna Velenjčanka, ki je prvorojenca dojila do devetega meseca. In dodaja: »Seveda pazimo na prehrano pri hiši, to je način našega življenja. Njegovega apetita pa za zdaj ni treba kontrolirati, saj ima normalnega.«

Seksi pevka pravi, da Max je vse

Max pri hrani ni izbirčen. »Najraje ima govejo juho in špinačo, obožuje solato, predvsem radič s krompirjem. Zaenkrat še ni stvari, ki je ne bi maral,« je razkrila glasbenica, ki pravi, da je njen sinček sicer zelo priden. »Je ubogljiv, s tem da vsak dan bolj izkazuje svojo voljo.« Tudi s spanjem nimajo posebnih težav. »Od tretjega meseca in pol do devetega smo prespali vse noči, od devetega naprej pa se zbujava nekajkrat na noč. Nekje sem prebrala, da menda zaradi tega, ker otroci v tem obdobju intenzivno podoživljajo vse novosti, ki so se jim zgodile čez dan,« je še pojasnila vedno nasmejana pevka, ki pa še enega naraščaja za zdaj ne načrtuje.

Pred njo je svojevrstni lepotni izbor: s številnimi znanimi Slovenkami, kot so, denimo, Maja Keuc, Lucija Gubenšek, Ana Tavčar in Maša Medik, se namreč poteguje za laskavi naziv Femme Fatale, usodna ženska, 2011.