Saško vabijo v Teksas

V oddaji Ljubezen na seniku srečo našla le Damijan in Erika.

Objavljeno
16. november 2011 20.17
Posodobljeno
17. november 2011 12.38
Maja Kepic
Maja Kepic

Pevka Saša Lendero, ki zadnje čase navdušuje tudi kot televizijska voditeljica v oddaji Ljubezen na seniku, je tik pred izdajo novega videospota za uspešnico Dotakni se me tam. Lenderova pravi, da njen novi izdelek spominja skoraj na film, star vestern.

Zanimanje ji godi

»Snemanje je trajalo štiri dni, sodelovalo je več kot 50 ljudi, lastniki pa so svoje konje pripeljali z vseh koncev Slovenije,« je pod fotografije, ki jih objavljamo, zapisala 38-letna glasbenica. Izvedeli smo, da so napoved njenega novega videospota opazili celo čez lužo. Javil se ji je Američan Joseph Gaglino iz Teksasa, ki so ga Saškine fotografije povsem prevzele. »Novi videospot je res videti, kot da bi bil sneman kje tukaj, na zahodu ZDA,« je navdušen Gaglino, ki je pevko z Brezovice že povabil v Miami, da bi tam pela v angleščini. »Za zdaj nisem načrtovala potovanja v ZDA, ampak kdo ve,« je skrivnostna Lenderova, ki ji zanimanje za njeno glasbo tudi na drugi strani Atlantika seveda zelo godi.

Kam je odšla ljubezen na kmetiji?

Medtem se oddaja Ljubezen na seniku počasi izteka. Razplet še ni povsem znan, čeprav so fantje že izbrali dekleta, ki naj bi jih najbolj prevzela. A ko se kamere ugasnejo, menda ni vse tako, kot je videti na malih zaslonih. V resničnem življenju naj bi od štirih parov ljubezen našla le Damijan Smolak in Erika Mubi.

Veliko se je govorilo o domnevni poroki med kmetom Florijanom in njegovo izbranko Esmeraldo, a je ta govorice zdaj zanikala: »Sem samska in simpatična ženska, ki ima rada družbo in se rada heca. Če koga zanima, naj se oglasi, za pravo ljubezen sem se pripravljena tudi preseliti.« Podobno razmišlja tudi Lara Lovrečič, ki se je v oddaji borila za srce Marka Tekavca. Primorka ne skriva, da je v resnici sodelovala bolj zaradi novega izziva in želje po zmagi v resničnostnem šovu. Priznala je še, da se v Marka ni zaljubila in da tudi v prihodnje ne vidi te možnosti.