Nekdanji mož Urške Čepin z blondinkama v Sexplosionu

Ni uspeha brez seksa.

Objavljeno
07. november 2011 18.56
Posodobljeno
08. november 2011 10.25
E. N.
E. N.

Sexplosion, Explosion in spet Sexplosion. Tako se je (pre)imenovala skupina, ki jo vodi razvpiti podjetnik Aleš Čepin, vesoljni Sloveniji znan kot (bivši) mož Urške Čepin. Skupina, sestavljena iz dveh mičnih blondink, Aleševe Mateje Malnar in Bistričanke Laure, ter nekdanjega člana fantovske skupine Game Over Steffania, svoje točke spet izvaja pod prvotnim imenom Sexplosion. »Ni uspeha brez seksa,« je o razlogih za preimenovanje kot iz topa izstrelil menedžer.

Glasbena skupina je spremenila ime zaradi youtuba

»Ko so ljudje klikali na youtube, da bi našli najnovejšo pesem skupine s prejšnjim imenom Explosion, se je pred pesmijo odprlo 2000 posnetkov z eksplozijo, ki nimajo zveze z glasbo. Pri seksu smo pa vsekakor na prvem mestu, kar dokazuje tudi pesem Šejk!« je pojasnil Čepin. O tem, da je Malnarjeva na nedavnem lepotnem izboru Kraljica Slovenije nastopila kot Explosion in ne Sexplosion, pa je povedal, da je šlo za napako organizatorjev, ki so solistični nastop njihove pevke označili z imenom skupine, in še napačnim povrhu.

Pa še ena seksplozivna: nekdanja članica Sexplosion Sara Ledinek se je pred kratkim preselila v Medvode k pevcu Samuelu Lucasu, s katerim sta par od letošnje pomladi. Duet menda še nista.