Špela Grošelj (26): Bojana (29) očetu še ni predstavila

Pevkina mama upa, da bo bodoči zet njeno hčerko spravil v red.

Objavljeno
04. marec 2011 13.40
I. K.
I. K.
Špela Grošelj (26) je imela na nedavni predstavitvi svojega novega videospota ob sebi dva svoja najdražja – zaročenca Bojana (29) in mamo Magdo (66). Ta je z bodočim zetom zelo zadovoljna, saj pravi, da se je njena hči, odkar je z njim, zelo spremenila. Upa tudi, da jo bo navadil discipline in točnosti, piše Story.

Špela meni, da ji je seveda pomembno, da njeni starši sprejmejo njenega partnerja, se pa ne bo obremenjevala, če ga ne bi. Bojana je domačim predstavila kar na krstu sestričnine hčerke, tako da ga večji del njenih že pozna. Mami Magdi je všeč tudi zato, ker je umirjen, vljuden in multipraktik. Le z očetom se je za zdaj zataknilo, saj mu Špela svojega ljubega še ni uspela predstaviti, pred tem korakom ima kar nekaj treme. Seveda so se z očetom že dogovarjali za srečanje, a je vedno nekdo moral zadevo odpovedati, tako se doslej še niso srečali.

Tudi Bojanovi so Špelo lepo sprejeli, pri njegovi mami se bodoča snaha povsem sproščeno po kosilu zlekne na kavč. Precej bolj energični so občasni prepiri z mamo Magdo, ki je po Špelino med tremi osebami, ki ji najhitreje dvignejo pritisk. Vsake toliko se spreta, a potrebujeta za premirje le en sam telefonski klic.