Suzana Jakšič (40): na avdiciji za dvorjane

Primorka bi rada zaslužila v Srbiji.

Objavljeno
10. marec 2011 11.34
I. K.
I. K.
V nedeljo se bo po osmih tednih končal srbski resničnostni šov Dvor, televizija Pink SI pa že vabi na razgovore Slovenke in Slovence, ki so kandidati za slovensko različico tega šova.

Kot kaže, je med temi tudi vedno pozornosti željna po mnenju nekaterih medijev seksi babica Suzana Jakšič (40). Primorka Suzana se je iz anonimnosti prebila v resničnostnem šovu Big Brother, nato pa se je na vse kriplje trudila ostati nepozabljena.

Tako se je slekla za Playboy, občasno jo kak paparac seveda povsem nevedočo ujel v takšni ali drugačni kočljivi situaciji, prek revij je iskala službo, pa spremljevalce, sponzorje in še kaj. Pravzaprav se ji je zgodilo le malo tega, o čemer nismo bili obveščeni dostikrat že v naprej.

Bo Suzana zapela kakega dvorjana?

Suza, kakor jo kličejo nekateri, očitno zdaj upa, da še ni toliko pozabljena, da bi jo ustvarjalci slovenskega rožnatega Dvora vendarle poslali v Srbijo pred kamere, kjer bi jim to gesto, v to so prepričani, prav gotovo poplačala s kakšno začinjeno oziroma vročo situacijo oziroma zgodbico. Ni pa zanemarljivo seveda niti to, da se zmagovalcu šova obeta 50.000 evrov.

Po sledovih Urške Čepin (26)

Bo Suzana vsaj poskusila konkurirati Slovenki, ki s svojimi seksi vložki še razveseljuje tako srbske kot slovenske gledalce Dvora, Urški Čepin (26). Vsekakor bo to kar težka naloga, saj si je Urška, nazadnje tudi s tem, da je v srbske Playboyu objavila svoje slovenske slečene fotografije, naredila zelo veliko in odmevno reklamo.