Urška Čepin (26): končno domov k sinu

Po dveh mesecih se vrača kot velika junakinja, končno bo spet mama.

Objavljeno
14. marec 2011 11.38
Po skoraj dveh mesecih življenja na srbskem dvoru se je Urška Čepin (26) končno vrnila domov, k svojemu sinčku Valu, za katerega je medtem skrbela njena mama Tatjana.

Resničnostni šov Dvor se je z velikim finalom končal v petek, 11. marca, Čepinova pa je s srbskimi kolegi živela na dvoru skoraj vseh osem tednov. Gledalci so jo sicer izločili 27. februarja, a so jo nato ustvarjalci oddaje vrnili v šov, dobila pa je posebno nalogo – vse ženske je morala spraviti v džakuzi.

Čepinovi so domači in prijatelji pripravili zabavo presenečenja, njena mama Tatjana pa pravi, da njena hči točno ve, kaj dela, je pametna in odgovorna punca ter da točno ve, kakšne cilje ima v življenju. Na osebnostni ravni je po mnenju mame Urška naredila velik korak naprej, izkušnje pa ji bodo prav gotovo prišle prav, piše Nova.

Urško so v srbskem resničnostnem šovu opazili mnogi, javno pa jo je pohvalila celo njena velika vzornica Jelena Karleuša (32). Ta je minuli teden v studiu televizije Pink Urško pohvalila, imenovala pa jo je tudi za pravo slovensko kraljico. Po mnenju Karleuše je Čepinova zelo dobro odigrala svojo vlogo in naredila velik preboj.