Urška Čepin (26): Pred dvorom me je čakal Ćemo

Najbolj znano slovensko ločenko gledalci izločili iz resničnostnega šova Dvor.

Objavljeno
28. februar 2011 17.27
S. U.
S. U.
Gledalci srbskega resničnostnega šova, imenovanega Dvor, so se odločili, da kraljevega življenja ne bosta več uživala črnogorski pevec Denis Boneštaj in edina slovenska predstavnica Urška Čepin (26). Po tradicionalnem poslavljanju od sotekmovalcev je na koncu dvor zapustila s solzami v očeh in se tako poslovila tudi od skupne nagrade v vrednosti 50.000 evrov.

Kontroverzna voditeljica in pevka je pričakovala izpad, zdaj pa se najbolj veseli snidenja z družino in prijatelji. Med svojim udejstvovanjem v šovu je sprožila nemalo polemik slovenske javnosti predvsem s svojim obnašanjem in zapeljevanjem nasprotnega spola.

»Vesela sem, da me je zunaj čakal Ćemo. Bomo videli, kaj se bo zgodilo med nama, napovedala ne bom nič. Čeprav sva se spoznala dobesedno v karanteni, sva si bila takoj všeč,« je za konec povedala iskrena Urška. »Vedeti pa morate, da je bilo v resničnostnem šovu veliko moških in vsako noč me je v postelji čakal eden izmed njih. Očitno so me zato, ker sem Slovenka, vsi hoteli ljubkovati.«