Werner za 327.000 evrov prodaja stanovanje

V novem domu tudi džakuzi, vodna postelja, LCD-televizor, na terasah pa les iz Brazilije.

Objavljeno
09. marec 2011 11.50
S. N.
S. N.
Werner Brozović, za mnoge tudi kralj ljudskih src, ima v teh dneh obilo skrbi. Nekaj je tudi sladkih. Redki so Slovenci, ki v teh težkih časih razmišljajo o selitvi v novo stanovanje. Povrh vsega še brez kredita.

Wernerju je uspelo – čez nekaj mesecev se bo preselil s svojo družino, ženo Andrejo in hčerko Kanenas, v Dol pri Ljubljani, kjer si bodo ustvarili novi dom v novosezidani soseski. Brozovićevi se večkrat odpravijo na ogled, kako napredujejo dela v soseski Kostanjevi dvori. očka in mamica sta srečna, ker bo imela hči obilo prostora za igranje, predvsem pa ne bo treba ves čas misliti na promet, semaforje in še kaj, kar je značilno za Ljubljano.

Ob tem je tudi jasno, da bo Werner prodal stanovanje v Ljubljani, 327.000 evrov bi rad iztržil zanj. Cekine bo vložil v opremo za novo družinsko gnezdo, kjer bodo po novem tudi džakuzi, vodna postelja, LCD-televizor, na terasah pa les iz Brazilije.

To pa ni edino, kar zapolnjuje dan Wernerju – 11. in 25. marca bo spet stopil na oder, najprej v Celju, potem še v Mariboru. Ko bosta koncerta pod streho, pa bo spet očka, ki veliko časa nameni svoji hčerki, sklene svoj zapis revija Lea.