Žana Povše (26): Ne grem v Hollywood!

Vlogo naj bi bila zavrnila, ker so ji dali nesprejemljiv ultimat.

Objavljeno
01. marec 2011 15.36
P. P.
P. P.
Pevko in igralko Žano Povše (26) je razburil članek o njej in tem, kako so jo nategnili, da bo dobila velike vloge v filmih v Hollywoodu na portalu Požareport. Avtorju teksta, ki je članek pripel na svoj zid na facebooku, je najprej odgovorila, da je vse napisano laž, nato pa jo je vendarle toliko sprovociral, da se je malce konkretneje odzvala.

Ne gre čez lužo, ampak v Španijo
in se ne sekira

Žana pravi, da lahko z veseljem pokaže scenarij in potrdilo o vlogi, ki jo je dobila. Ne sme pa ga objaviti, ker bi s tem kršila avtorske pravice. Žana nadaljuje, da je vlogo zavrnila oziroma so jo umaknili, ker ni hotela upoštevati ultimata, ki so ji ga dali – da mora tožiti revijo Obrazi, ker producent filma ni na naslovnici. Ker noče tožiti revije, se je odpovedala vlogi. Scenarija in potrdila noče posredovati javnosti, ker bi potem lahko odgovorni iz Hollywooda tožili njo. Žana dodaja, da je bila njena edina in največja napaka, da je dala intervju, Pobudnik za to naj bi bil producent, »jaz sem naredila napako, da sem se pustila prepričati«.

Njena zadnja izjava je takšna: »Ne grem v Hollywood, vsaj ne na snemanje tega filma, za to sem se odločila sama. Tudi zaradi tega, ker bi morala odpovedati svoje večletno delo v Španiji, kamor odhajam čez mesec in pol.«

Pripomnila je le, da se zaradi tega ne sekira in da je to zadevo končala.