Bo Seve sina poimenovala Aleksandar Ivan?

Vedno glasnejše so govorice, da pevka pod srcem nosi dečka.

Objavljeno
16. november 2011 12.57
Posodobljeno
16. november 2011 13.45
P. J.
P. J.
Noseča pevka Severina (39) in njen zaročenec Milan Popović sta se odločila, da bosta svojega prvorojenca poimenovala Aleksandar Ivan. Skrivnost je razkril portal CafeCam.

Razkril ime

Pevka ni želela razkriti spola otroka, ki ga nosi pod srcem. V zadnjem času pa so bile vse glasnejše govorice o tem, da Seve pričakuje dečka. Novico je na srbski televiziji objavil urednik informativnega portala Avala, Luka Marić.

Rodila bi ob morju

Razkrila je, da želi svojega prvorojenca roditi v Splitu, kjer je bila rojena tudi sama. »Imamo prečudovito novo bolnišnico v Splitu in sama sem bila rojena tam. Obožujem morje in zelo rada bi, da se moj otrok rodi ob Jadranu,« je dejala in dodala, da je njena zveza z Milanom že uzakonjena in da ne potrebuje poreke. Po njenem mnenju se večina žensk poroči samo zaradi poročne obleke.

Brez komentarja

Ali drži, da pevka nosi pod srcem sina, ki ga bosta z Milanom poimenovala Aleksandar Ivan, so želeli hrvaški mediji preveriti tudi pri njenem predstavniku za stike z javnostjo, a je dejal, da Seve ne želi komentirati omenjenih govoric.