Ceca (38) dobrodošla v Sveti deželi

V Izrael so jo povabili v osrednjem dnevniku državne televizije.

Objavljeno
08. november 2011 07.20
Posodobljeno
08. november 2011 09.25
T. L.
T. L.

Srbska turbo diva Svetlana Ražnjatović Ceca (38) je svojih pet minut slave užila zelo daleč od domačih logov, in sicer na izraelski državni televiziji, kjer so jo med drugim povabili, naj jih obišče in nastopi na koncertu.  

Z besedami »zvezda in zločinec« so v osrednjem televizijskem dnevniku najavili prispevek o Ceci. Novinar je zbral raznoliko gradivo: od posnetkov s Cecinih koncertov, poroke z Arkanom do vojnih posnetkov iz časa vojne vihre na območju nekdanje Jugoslavije. Presenetljivo ali ne: ob koncu prispevka so jo pozvali k obisku Izraela – želijo, da obišče sloviti Zid objokavanja v Jeruzalemu ali nastopi na koncertu.

Ima oboževalce po vsem svetu

»Največja glasbena zvezda Balkana je priljubljena med srbsko manjšino po vseh kontinentih. Javnost njeno življenje spremlja že leta in le malokdo je lahko ravnodušen do nje,« so po poročanju srbskega Kurirja povedali na izraelski televiziji.

Avtor prispevka pa je na koncu izrazil željo, da bi Ceca po izteku hišnega pripora, v katerem se je znašla zaradi finančnih poneverb v nogometnem klubu, ki ga je podedovala po umorjenem možu, »prišla v Izrael, vseeno, ali pred Zid objokavanja ali na koncert«.