Cristiano Ronaldo (25) punci poslal slike gole oboževalke

Fotografij gole Nizozemke ni poslal le Irini, ampak tudi svojim prijateljem in družini.

Objavljeno
30. oktober 2011 20.52
Posodobljeno
30. oktober 2011 21.45
I. P.
I. P.

Cristiano Ronaldo (26) je slučajno svojemu dekletu Irini Šajk (25) poslal gole fotografije svoje oboževalke. Kot da to ne bi bilo dovolj, je slike po nesreči poslal tudi prijateljem in članom družine. Slavni nogometaš je dobil pet eksplicitnih fotografij prelepe oboževalke iz Nizozemske, ki jih je opremila še z ustreznimi sporočilci.

Nesrečni pripetljaj?

Ronaldo je slučajno to pošto poslal vsem v svojem imeniku. Na nekaterih fotografijah lepo dekle pozira v ozki majici, ki poudarja, kar je pod njo, na njej pa piše: »Preveč vroča zate.« Je pa Ronaldu tudi napisala, da želi biti z njim in da ji je zelo všeč. Kako naj si ubogi Ronaldo razloži ti dve nasprotujoči si sporočili, je zdaj vprašanje – očitno bo moral uporabiti ves svoj intelektualni potencial.

Poleg Irine in njene družine so fotografije Nizozemke dobile še Kim Kardashian (31), pevka Pixie Lott (20) in starleta Imogen Thomas (28).

Zmedeni in zaskrbljeni prijatelji

Nogometaša od tega dogodka naprej prijatelji in sorodniki vsak dan zasipavajo s klici in sporočili, kaj naj zdaj to pomeni. Portugalec je po premisleku ugotovil, da je namesto tipke delete pritisnil tipko forward, in je vsem zaskrbljenim tega sveta to tudi sporočil.

Čeprav je slike dobila tudi menda njegova Irina, je to očitno ni tako pretreslo, kot si navadni smrtniki mislijo – se ji bo že oddolžil na za njo pravi način. Če jo je že v prvem letu njune zveze presenetil z otrokom, ki ni njen, ima seveda gospodična Šajkova kožo posebne debeline ...