Hughu Grantu dovolj le pol ure za hčer

Tinglan Hong, ki je Hughu Grantu minuli teden povila hčer, je prava seks bomba.

Objavljeno
09. november 2011 20.25
Posodobljeno
10. november 2011 11.00
E. B.
E. B.

Kako se je Hugh Grant pustil zapeljati navadni smrtnici, ni več skrivnost. Od prejšnjega tedna, ko je javnost šokirala novica, da je britanski zvezdnik postal očka, hčerko pa mu je povila Kitajka, s katero je menda doživel le kratko avanturo, mediji ugibajo, le kako je Tinglan Hong očarala igralca, ki za morebitnimi partnericami običajno brska le med elito.

Pozirala za tekmovanje

Uganko je razrešil nekdanji fant Hongove, sicer ločenec in oče štirih otrok Robert Hodge, ki je menda sit Grantovega nakladanja, češ kako je navdušen, da ima otroka, a po besedah 55-letnega prodajalca avtomobilov je zvezdnik tako naraščaj kot mater male Bamboo (kot je dekličin vzdevek, pomeni pa 'srečno naključje') pustil na cedilu. Zato je objavil fotografije nekdanjega dekleta, ki ji še vedno ljubkovalno pravi Ting Ting, podobe pa so osupnile svetovno javnost: 31-letnica je namreč prava seks bomba, kot potrjujejo tudi fotografije, ki jih je posnela med poziranjem za neko modno tekmovanje.

Izkoristil je njeno dobroto

Hodge je razkril tudi, da je njegovo dekle zelo pošteno in delavno, razvajeni Grant, ki se, mimogrede, že zabava v objemu komaj 21-letne nemške plesalke Elise Schmidt, pa da je izkoristil njeno dobroto in jo nato zavrgel, podobna usoda pa da nedvomno čaka tudi otroka, in še: »Medijem je natvezil, da sta skupaj preživela le eno skupno noč, a to ni res. Spoznala sta se že 2008. v lokalu v Chelseaju in se celo skupaj fotografirala. Takrat sva bila s Ting Ting par in sliko mi je pokazala, a me je takoj pomirila, češ da je znane osebnosti ne zanimajo. Na začetku 2010. pa me je zapustila, ni povedala, zakaj, a pozneje sem izvedel, da se je začela sestajati z Grantom. Videvala sta se kar nekaj časa: to ni bila nikakršna bežna avantura, njuna zveza je preraščala v resno razmerje. Potem pa jo je zapustil, morda takrat, ko mu je povedala, da je noseča.« V igralčevem taboru vse zanikajo in zatrjujejo, da naj bi se Grant navdušeno pripravljal na očetovsko vlogo (čeprav naj bi v družbi deklice do zdaj preživel komajda pol ure) in otroku celo izbral krstno botro: častitljiv naziv naj bi pripadel Elizabeth Hurley, njegovemu bivšemu dekletu in najboljši prijateljici.

Vodi podjetje

O Ting Ting je sicer znano zelo malo: odraščala je v Lišniju na vzhodu Kitajske, kdaj točno je prišla na Otok, se ne ve, a leta 2006 je diplomirala iz hotelirstva v Surreyju, potem pa naj bi ustanovila svoje spletno podjetje, ki se ukvarja z uvozom in izvozom – česa, še ni ugotovil nihče, a kot zatrjuje Hodge, se njegovo nekdanje dekle, ki ga je po letu in pol resnega razmerja zapustilo in se prepustilo čarom britanskega zvezdnika, ne ukvarja z ničimer nezakonitim. Podjetje, zatrjuje, vodi kar iz svojega skromnega stanovanja, ker si poslovnih prostorov pač ne more privoščiti. Pojavila pa so se tudi namigovanja, da je Ting Ting potekel študentski vizum, drugega dovoljenja za bivanje na Otoku pa si ni pridobila.