Kakršen oče, takšen sin: Patrick po Schwarzijevih stopinjah

Arnie se je posušil, njegov sin pa se zavzeto posveča trdim treningom.

Objavljeno
07. november 2011 10.42
Posodobljeno
07. november 2011 14.30
T. L.
T. L.

Arnold Schwarzenegger je svojo kariero, ki ga je pripeljala tudi do guvernerskega stolčka, dobesedno zgradil na mišicah. Potem ko je priznal, da je varal dolgoletno ženo, s katero sta veljala za zgleden par, in da ima zunajzakonskega otroka, pa sta začela padati tako Arniejev ugled kot tudi – sodeč po zadnjih paparačevskih fotografijah – njegove mišice.

Vedno v kavbojkah

Kar nekako usahlega so nedavno ujeli paparaci pred zmenkom s prijateljem. Odkar Arnie ne sedi na guvernerskem stolčku, se oblači zelo neformalno: brez kavbojk ga skorajda ni mogoče srečati, nadene si kakšno ohlapno majico, kravatam in podobni navlaki pa se izogne že na daleč.

Po očetovih stopinjah?

Rek, da jabolko ne pade daleč od drevesa, pa drži za Arniejevega najstarejšega sina Patricka: 18-letnika so včeraj ulovili v bližini doma v Brentwoodu. Patrick je očitno podedoval očetovo odločnost in samodisciplino: zavzeto je z jeklenim izrazom na obrazu poskrbel, da je dodobra natreniral vse mišice, še posebno pa mišice zgornjega dela telesa. Postavni mladenič očitno že ve, kaj počne, saj se udinja tudi kot maneken. Kdo ve, morda pa bo nekega dne sledil očetovi poti in pristal še v filmski industriji.