Kate (29) ima skrivnost: brazgotino

Tudi njen mož William jo ima, le da je njegova na čelu.

Objavljeno
01. november 2011 19.22
Posodobljeno
02. november 2011 13.25
A. O .
A. O .

Javnemu življenju navkljub ima tudi cambriška vojvodinja Kate (29) svoje velike skrivnosti. Žena princa Williama (29) je vse do zdaj uspešno skrivala svojo veliko brazgotino, ki jo ima na glavi, natančneje pod lasmi nad levim ušesom. Njen predstavnik za medije je že razkril, da je brazgotina resnična in da jo ima Kate že vse od ranega otroštva.

Brazgotina je posledica operacije iz otroštva

Velike brazgotine do zdaj ni odkril še nihče, zato je bila javnost toliko bolj presenečena, ko so na dan prišle fotografije, na katerih jo vojvodinja jasno kaže. Skrivnost je bila tako izdana, zato je njen predstavnik moral razkriti, kako je brazgotina nastala. »Brazgotina je posledica operacije iz otroštva,« je pojasnil, vendar pa ni želel povedati, kaj je bilo narobe, da je morala Kate kot otrok pod kirurški nož. »To je osebna zadeva,« je še pojasnil v zagovor, zakaj palača noče razkriti vzroka operacije. Viri iz kraljevskih voda so še razkrili, da je šlo za zelo resno operacijo, in s tem sprožili val ugibanj, kaj je bilo narobe s Catherine, ko je bila še deklica. Takoj so se pojavile prve teorije, med drugim tudi ta, da je imela morda tumor. Zadevo je pojasnil John Scurr, specialist kirurg v londonski bolnišnici Lister. »Malo verjetno je, da je bila operacija opravljena zaradi tumorja, in močno dvomim, da je šlo za kakšno resno medicinsko stanje,« je povedal. In dodal: »Menim, da je brazgotina posledica odstranitve arteriovenske malformacije – materinega znamenja.« Zdravniku se zdi tudi zelo nenavadno, da glede na obseg brazgotine te do zdaj ni opazil še nihče.

Tudi William ima brazgotino, le da je njegova na čelu

Kate pa ni edina z brazgotino, saj jo ima tudi princ William. Njegova sicer ni posledica operacije, vendar pa zato njen nastanek ni bil nič manj nevaren, saj je bila posledica nesreče v najstniških letih. Veliko cikcakasto brazgotino na čelu je namreč dobil pri 13 letih, ko je dobil udarec s palico za golf. Svojo brazgotino je celo poimenoval in jo ljubkovalno kliče brazgotina Harryja Potterja. Morda sta si Kate in William prav zaradi brazgotin še bolj naklonjena in se še lažje razumeta, saj lahko rečeta, da sta v otroštvu oba doživela in preživela precej bolečo izkušnjo.