Lady Gaga (25) in Justin Bieber (17) dvignila Nemčijo

Pevca pobirata nagrade eno za drugo kot po tekočem traku.

Objavljeno
11. november 2011 12.59
Posodobljeno
11. november 2011 12.59
P. J.
P. J.
Ni še minil teden, ko je Lady Gaga (25) slavila na podelitvi nagrad MTV, pa je že zasijala tudi v Nemčiji na podelitvi nagrad bambi. Podelitev nagrad je vodila Gwyneth Paltrow (39).

Lady Gaga je dobila nagrado za najboljšo pop izvajalko in nastopila s svojo najnovejšo skladbo Marry the Night, za katero je prejšnji teden v New Yorku snemala spot. Ob koncu nastopa se ji je na odru pridružil tudi slavni modni oblikovalec Karl Lagerfeld (78), ki ji je podelil zasluženo nagrado. Pevka je ponovno pritegnila pozornost s svojo podobo, z nenavadno zlato obleko je na rdeči preprogi spominjala na Ferrero Rocher, njena odrska oprava pa ni izstopala tako kot tista med prepevanjem na podelitvi nagrad MTV.

Na podelitvi nagrad je svojega bambija prišel prevzet tudi Justin Bieber (17). Najbolj vročemu pevcu ta hip bo čez 14 dni hudo vroče, ko bo dokazoval, da ni oče sina 20-letne oboževalke Marie Yeater. Bieber je že napovedal tožbo zoper Mario, če se izkaže, da otrok ni njegov. Toda kje se bo pritožil in komu se bo potožil, če je? Morda Seleni Gomez (19)?