Madonna (53) je bila tečna mlajša sestra

Anthony Ciccone (55) nima preveč lepih besed za sestro.

Objavljeno
29. oktober 2011 19.51
Posodobljeno
29. oktober 2011 22.42
I. P.
I. P.

Madonnin  brat, za katerega se je nedavno razvedelo, da živi na ulici, je izjavil, da slavne pevke ne bi zanimalo, četudi bi umrl. Anthony Ciccone (55) nima preveč lepega mnenja o svoji bogati in popularni sestri, zato se je svoje ogorčenje odločil deliti z mediji. Madonna naj bi vedela, v kakšnem stanju je njen brat, in mu je že večkrat ponudila, da mu plača odvajanje od alkohola, vendar Anthony misli, da to ni rešitev. Meni, da je za družino ničvreden in sramota. »Če bi zmrznil na ulici, moja družina ne bi niti vedela za to vsaj pol leta ali pa jih ne bi zanimalo.« Trdi, da ne potrebuje odvajanja, ampak samo službo. Njegova velika želja pa je, da bi videl sina, s katerim nima stikov že več kot deset let.

Mick Jagger in Iggy Pop sta zakon


»Moja družina misli, da je odvajanje nekakšna čarobna palčica za vse življenjske težave,« trdi Anthony in se spominja, da je pred šestimi leti res bil na odvajanju, ki ga je plačala Madonna, a meni, da njegova odvisnost ni tako velika, da bi bila problematična. Madonno je nekoč skrbelo zanj, kar mu je ostalo v lepem spominu; takrat je tudi kadil travo z Mickom Jaggerjem (68), sedel za mizo z Davidom Bowiejem (64) in Iggyjem Popom (64). »Mick je bil kul, tako tudi Iggy, le Bowie je bil malce hladen,« je še dodal Madonnin brat.

Madonna je bila naporna mlajša sestra

V otroštvu se Madonna in Anthony nista preveč dobro razumela. »Ko očeta ni bilo doma, je v hišo je velikokrat pripeljala fante, jaz pa sem bil odgovoren za vse nas. Bila je v dnevni sobi z nekim fantom, mlajše sestre in bratje pa so pred vrati prisluškovali. Moral sem vdreti v sobo in nagnati fanta ven. Tega mi ni nikoli oprostila. Za mene je bila samo naporna mlajša sestra,« se je izpovedal Anthony. Kljub temu bi rad spet navezal stike z njo, saj je nanjo ponosen.

Pravi, da ni lahko biti brat slavne osebe. »Moja sestra je multimilijonarka, a to je prislužila z delom. Lahko ji samo čestitam. Pričakoval pa sem, da bom imel več podpore od svoje družine, vendar se stvari ne odvijajo tako,« je razočaran Anthony. Pravi tudi, da Madonna ni pretirano talentirana, vendar je uspešna v tistem, kar počne. »Moja sestra je obupna igralka, ima pa neverjeten smisel za posel.«

Madonna in Lourdes se razumeta

Madonna pa se na srečo zelo dobro razume s hčerko Lourdes (15), ki je po njej podedovala smisel za svet zabave. Na posnetku, ki je nastal pred snemanjem oddaje Material girl, lahko slišite in vidite pogovor med hčerjo in materjo, ki se, kar je nenavadno zanjo, šali na svoj račun. Lourdes razlaga, da ni nobena super oseba, kot mislijo ljudje, ampak je le nekdo, ki ima rad običajne stvari, kot so narava, drevesa in konji.

Oglejte si posnetek.