Mamma Mia! Amanda v takooo preozki obleki

Prikupna igralka si je v Berlinu privoščila modni spodrsljaj.

Objavljeno
03. november 2011 21.08
Posodobljeno
04. november 2011 12.00
A. P.
A. P.

Hollywoodska zvezdnica Amanda Seyfried je na turneji po Evropi. Lepotica, ki jo najbolj poznamo po vlogi v filmu Mamma Mia!, se je ustavila v Londonu in Berlinu, kjer se je udeležila premiere svojega filma In Time. Družbo ji je delal soigralec in svetovno uveljavljeni glasbenik Justin Timberlake.

Na vsak način pa je zasenčila Justina

Na premieri v britanski prestolnici je bila Amanda več kot očarljiva v zapeljivi modri opravi s kratkimi, zelo kratkimi hlačami, v Nemčiji pa se je stlačila v nekoliko preozko obleko. Za igralkinim hrbtom že dlje časa čebljajo škodoželjni jezički, ki opravljajo njene izbire oblačil. Morda se jim je Amanda zamerila, ko je razkrila, da zanjo znamka obleke in čevljev ni preveč pomembna, saj se brez težav odpravi tudi v prodajalno H & M. Tam je menda tudi kupila nerodno ozko obleko, ki ji je gubala kožo. Kljub temu, to je treba priznati, je bila še vedno neskončno očarljiva. Večina moških udeležencev premiere si je tako in tako ves čas predstavljala, kako je videti brez obleke. No, tisti, ki so si ogledali njen film Chloe, so se naprezali nekoliko manj. Na vsak način pa je zasenčila Justina, ki je ob njej skoraj izparel.

V svetu prihodnosti

V novem filmu, ki ga je režiral Andrew Niccol, se preselimo v svet prihodnosti, kjer se ljudje pri 25 letih nehajo starati. Reveži umrejo, bogati in privilegirani pa lahko dočakajo na stotine let, saj si lahko leta kupujejo. Justin upodablja siromaka, ki ga po krivici obtožijo umora in kraje časa žrtvi. Amanda je njegova talka v boju s časom. Za dodatno napetost na velikem platnu je poskrbela tudi njuna soigralka Olivia Wilde.