Milijonarka zadela avto in olajšala igralnico

Premožna, a osamljena vdova je nedavno prodala razkošen dvorec Petri Ecclestone.

Objavljeno
10. november 2011 17.30
Posodobljeno
11. november 2011 13.00
E. B.
E. B.

Denarja ji vsekakor ne manjka, a Candy Spelling (64) sem in tja vseeno preizkusi svojo srečo v Las Vegasu – in ta se ji pogosto tudi nasmehne. V igralniški meki, natančneje v slovitem hotelu Bellagio, je vdova premožnega producenta Aarona Spellinga v enem večeru znova zaslužila: tokrat 90.000 dolarjev, pred tremi leti pa jih je v žepe pobasala kar 180.000. In še, pred štirimi leti je v nagradni igri zadela toyoto prius!

Zamerila ji je lastna hči

A kot opozarja tudi nenapisano pravilo, bajno bogata Candy, ki je po nenadni smrti moža leta 2006 podedovala kar 600 milijonov dolarjev, nima sreče v ljubezni: vdova, ki si nadvse želi znova okusiti življenje v dvoje, je še vedno samska, denar pa jo je odtujil celo od lastnih otrok. Naj spomnimo, otrokoma Randyju (33) in slavnejši Tori (38), ki je desetletje nastopala v eni od glavnih vlog očetove priljubljene nanizanke Beverly Hills 90210, je namreč od bajnega premoženja namenila le po 800.000, hči, s katero sicer nikoli ni imela rožnatega odnosa, pa ji je domnevno skopost tudi javno zamerila, čeprav je Candy svojemu prvemu vnuku, danes štiriletnemu Liamu, namenila poseben sklad, vreden 10 milijonov. Zamera med Tori in materjo je celo tako globoka, da Candy sploh še ni spoznala mlajših vnukinj, danes triletne Stelle in komaj nekajmesečne Hattie: po njenih besedah je za to kriva zgolj Tori, ki da je materi preprosto zaprla vrata pred nosom, 39-letna igralka in pisateljica pa zatrjuje, da nečimrna vdova sploh nikoli ni pokazala zanimanja za svojo družino.

Očka Bernie jo razvaja

Spellingova, nekoč prodajalka nakita, dokler se ni mimoidoči, že uveljavljeni producent zaljubil v prikupno svetlolasko in ji predstavil življenje na veliki nogi, tako resnično dokazuje, da z denarjem ni mogoče kupiti vsega: čeprav je nesramno premožna, je povsem osamljena, zato ni presenetljivo, da je julija letos prodala razkošni dvorec, v katerem je nekoč uživala v srečnem družinskem življenju. Za posestvo v elitnem predelu Los Angelesa je najprej zahtevala vrtoglavih 150 milijonov, a je nazadnje le popustila in ceno občutno znižala na 85 milijonov dolarjev. In kdo bo novi prebivalec oziroma prebivalka Holmby Hillsa, ki je dom številnih slavnih in premožnih? Petra Ecclestone (22), ki je očka Bernie (81), prvi mož formule 1, očitno kar ne more prenehati razvajati. Komaj 22-letna Britanka, ki tako kakor njeni prijatelji iz visokih krogov nadvse rada prireja zabave, se lahko zdaj pohvali tudi z lastno vinsko kletjo, dvorano za bovling, kinodvorano, knjižnico, teniškim igriščem, bazeni, telovadnico, kar 14 spalnicami in 27 kopalnicami, celo posebno sobo za zavijanje daril in shrambo za srebrnino, na dobrih 5000 kvadratnih metrov pa se gotovo skriva še marsikaj nepredstavljivega za navadnega smrtnika.

Takšnemu razkošju se je torej odpovedala Candy Spelling, ki pa si je že našla novi in skromnejši dom: ravno tako v mestu angelov, v poslovno-stanovanjskem objektu Century City, si je za 35 milijonov privoščila razkošno stanovanje (penthouse), ki se razteza na 1500 kvadratih.