Oboževalke bi za Bieberja in Lady Gaga naredile vse

Sarah si je nogo tetovirala z Justinovim besedilom, Jo pa je oblekla obleko iz mesa.

Objavljeno
03. november 2011 10.34
Posodobljeno
03. november 2011 16.15
P. J.
P. J.
Zvezdniki, kot sta Justin Bieber (17) in Lady Gaga (25), imajo v svetu tak sloves, da bi mnogi naredili vse, da bi se jim čim bolj približali. Včasih pa oboževalcei gredo prek meja dobrega okusa in zaidejo v bizarne skrajnosti, in sicer le zato, da bi pritegnili pozornost svojih ljubljencev. Tokrat je tekmovanje bizarnih podvigov pognal MTV, ki bo zmagovalcu tekmovanja podelil vstopnico za ogled podelitve nagrad MTV EMA 2011, kjer si bo zmagovalec lahko od blizu ogledal nastop svojega idola.

Uspešnica na nogi

Na natečaju Kaj vse bi naredili za glasbo si nadvse želi zmagati tudi 24-letnica iz Bristola, ki si je na zadnjo stran stegna tetovirala prvo kitico Justinove največje uspešnice Baby. »Nadvse si želim zmagati. Zunaj ni veliko tako zavzetih oboželcev, kot sem jaz. Kot dokaz moje zavezanosti sem se tetovirala,« je dejala Sarah Burgoyne. MTV je za oboželko uredil srečanje z zvezdnikovim dvojnikom, ki je pod verz zapisal repliko Justinovega avtograma.

Zavzeta oboževalka

Druga oboževalka pa je, kot kaže, nadvse navdušena nad Lady Gaga. Jo Edwards (30) se je po Londonu sprehodila z obleko, narejeno iz štirih kilogramov surovega mesa. Njena oprava pa močno spominja na obleko Lady Gaga, ki jo je pred časom nosila na podelitvi nagrad. »Moram priznati, da so bili to eni izmed bolj čudnih trenutkov v mojem življenju. Ne zgodi se ravno vsak dan, da bi se oblekel v obleko iz surovega mesa in se nato sprehodil po mesto. Nisem vedela, kako se bodo odzvali moji sodelavci, ko sem bom v tej obleki prikazala v službi. Ampak res mi je vseeno, glavno je, da zmagam,« je dejala Jo. Da bi kar se da spominjala na Lady Gaga, si je meso dala tudi na čevlje, zrezek pa je nosila tudi na glavi.