Po 72 dneh se Kim Kardashian (31) že ločuje

Z zvezdnikom NBA Krisom Humphriesom je zdržala slabe tri mesece.

Objavljeno
31. oktober 2011 19.38
Posodobljeno
31. oktober 2011 19.38
Mi. S.
Mi. S.

Kim Kardashian, 31-letna zvezdnica televizijskega resničnostnega šova The Kardashians, se že ločuje od 26-letnega NBA zvezdnika Krisa Humphriesa. Veliko se je že govorilo, da se par razhaja, a danes je Kim res podpisala dokumente za začetek ločitvenega procesa. Domnevno se razhajata zaradi velikih razlik med njima – očitno torej niso le višinske narave, kajti Kris je večji za približno pol metra.

250.000 dolarjev na dan

Zvezdnika sta se poročila 20. avgusta v mestu Montecito v Kaliforniji, njuna poroka pa je obema prinesla goro denarja: z raznimi pogodbami z revijami, televizijskimi postajami in drugimi mediji sta zaslužila 18 milijonov dolarjev – to je 250.000 na dan. Zaradi izprtja (po angleško lockout) v NBA so ti cekini Krisu prišli nadvse prav.

Najkrajše zvezdniške poroke

Seveda to ni najkrajši zakon v zgodovini tako imenovanih zvezdnikov – v vrh najbolj zblojenih še vedno sodita Britney Spears in Jason Alexander, ki sta bila poročena le 55 ur. Na drugem mestu so Dennis Hopper in Michelle Phillips ter Dennis Rodman in Carmen Electra (devet dni), Ali Landry in Mario Lopez sta bila poročena dva tedna, Drew Barrymore in Jeremy Thomas 19 dni, Pamela Anderson in Rick Salomon deset tednov, Nicholas Cage in Lisa Marie Presley štiri mesece, toliko pa sta skupaj zdržala tudi Renée Zellweger in Kenny Chesney.

Sicer pa so paparaci Kim opazili oblečeno v seksi kostum superjunakinje v Poison Ivy, ki je noč čarovnic gotovo preživela brez Krisa.