Srb mu bo iz klitorisa naredil penis

Hči legendarne Cher postaja moški v polnem pomenu besede.

Objavljeno
17. november 2011 12.27
Posodobljeno
17. november 2011 15.23
S. U.
S. U.
Chaz Bono (42), ki se je rodil kot hči ameriške pevke Cher (65) in tragično preminulega Sonnyja Bona, postaja moški v polnem pomenu besede. Do zadnjega koraka, spremembi klitorisa v penis, ga loči le še operacija. Pri tem mu bo pomagal srbski specialist in urolog Miroslav Đorđević.

Rad bi ga občutil med seksom

Kot poroča srbski portal Alo, je Chaz že vzpostavil stik z omenjenim doktorjem. »Najverjetneje bom odšel v Beograd. Tam je zdravnik, ki opravlja zahteven postopek. Veste, po operaciji bo penis majhen, vendar bom z njim že lahko uriniral. Vrhunec pa bi zagotovo bi bil, če bi lahko z njim imel spolni odnos in bi ga dejansko občutil med seksom samim,« je javnosti priznal v ženskem telesu ujet moški. »Sva v stiku po e-pošti. Moral bo na pregled in upam, da bo to čim prej,« je za omenjeni srbski portal govorice potrdil Đorđević, ki letno opravi okoli 35 podobnih operacij. Cena posamezne je med 6000 in 7000 evri.

Čakajoč na zadnji korak

Chaz Bono, rojen kot Chastity, je sicer že pri 18 letih staršem priznal, da čuti istospolno usmerjenost. Sprva je bil v lezbičnih razmerjih kot ženska, pred tremi leti pa je pričel z radikalnimi operacijami. Odstranili so mu prsi, prejema hormonsko terapijo, v Los Angelesu so mu na uradu spremenili ime in spol, zdaj pa ga čaka še zadnji korak – sprememba klitorisa v penis –, ki ga bo očitno naredil na Balkanu.